Publicitat
Confidencial · 9 d'Octubre de 2019. 00:11h.

Un gest molt lleig de Torra

Havia d'haver contestat la líder de Ciutadans

Un gest molt lleig de Torra

Imatge d'arxiu del president Torra

Fins i tot alguns diputats de Junts per Catalunya (JxC) creuen que el president Torra es va equivocar, i va donar una imatge política i personal molt negativa, negant-se a intervenir durant el recent debat de la moció de censura presentada al Parlament pel grup de Ciutadans, segons fonts parlamentàries de JxC.

Fonts de l'oposició també són molt crítiques amb Torra per aquest afer que, en qualsevol cas, té un precedent al món convergent. A l'octubre del 2001 es va celebrar al Parlament el debat sobre una altra moció de censura, presentada en aquest cas pel llavors líder del PSC, Pasqual Maragall, contra Jordi Pujol, que ocupava la presidència de la Generalitat.

Pujol va superar la moció i no va intervenir durant el debat, que va ser protagonitzat, en nom del Govern, pel conseller en cap, Artur Mas, i pel portaveu, Josep Antoni Duran i Lleida. Pujol no va parlar, tot i que Maragall li va demanar que ho fes “per respecte a la cambra". El portaveu parlamentari dels socialistes, Joaquim Nadal, va assegurar de la seva banda que l'actitud de Pujol era "un menyspreu" a la cambra, afegint que va guardar silenci perquè "ja no té res a dir".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Ros, Corça, 09/10/2019 - 16:06

Perdre el temps amb la arrimades del DIA no val pas la pens

#2 botifler1914, Waterluxe, 09/10/2019 - 12:10

Coño, el no habla con fieras sangrientas, o como nos haya definido en sus escritos.

#1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 09/10/2019 - 00:37

El racistorra filoterrorista imitó a Rajoy. El gallego fue representadoo en su moción de censura por un bolso, y al racistorra en la suya por un Budóso.