Publicitat
Confidencial · 20 de Gener de 2020. 00:15h.

Un Govern de bromistes

Preparen un pla contra la corrupció

Un Govern de bromistes

Agents de la Guàrdia Civil durant un registre a una antiga seu de Convergència

El Govern de la Generalitat de Catalunya ha aprovat durant la seva última reunió un pla estratègic de lluita contra la corrupció, que pretén aplicar durant els dos pròxims anys. Aquesta iniciativa ha estat rebuda amb incredulitat, d'una banda, i una certa ironia de l'altra, per bastants dirigents de l'oposició parlamentària catalana.

Aquests dirigents comenten l'escassa credibilidd en aquest àmbit dels hereus directes dels que es van mantenir durant diverses dècades al capdavant de la Generalitat utilitzant mètodes corruptes. Aquesta corrupció política, que en molts casos ha estat ja jutjada i sancionada pels tribunals de justícia, va estar protagonitzada per actuacions tant individuals com col·lectives, i va començar ja durant la transició amb l'episodi de Banca Catalana. I va seguir amb l'anomenat cas Casinos i amb fosques actuacions al procés de creació de Port Aventura.

Ara resulta que lluitaran contra la corrupció els que manen a la Generalitat gràcies als llargs períodes com a president d'un defraudador confés d'Hisenda com a Jordi Pujol, i als creadors d'una trama de corrupció política tan sofisticada i generalitzada com a l'anomenat sistema del 3% , entre d’altres casos. Ara lluitaran contra la corrupció els que van avalar i van participar a la trama que va saquejar el Palau de la Música. Sembla una broma, encara que és només propaganda preelectoral.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 La Mare Superiora, Saint Kitts and Nevis, 20/01/2020 - 15:46

Doncs molt ben fet...no sé per què us en rieu...no pot ser que hi hagi corrupció mentre famílies com la meva no tenim ni cinc.

#2 M, POLINYA, 20/01/2020 - 13:03

El que ahora la Generalitat prepare en plan contra la corrupción, solo indica una cosa, que hasta ahora no tenían ninguno, y por lo tanto todos tenían barra libre para mangonear lo que quisieran.

#1 no soy nadie, barcelona, 20/01/2020 - 10:06

Lo que usted diga, pero hay tontos utiles que se lo creen, no paran de repetirselo por televisisión, radio y prensa (afin al 3% o deseando "pillar cacho", como el caso de erc y comunes)