Publicitat
Confidencial · 25 de Gener de 2019. 00:25h.

Un Govern sense sentit

'Guerra' oberta dins de la coalició

Un Govern sense sentit

Foto 'de família' de l'actual Govern de la Generalitat

La guerra oberta entre els sectors independentistes que formen l'actual Govern de la Generalitat ha provocat que, dins de l'independentisme, s'estigui plantejant la idea de si actualment té sentit mantenir aquest Govern, atès que ha esdevingut una autèntica ficció, per les profundes divergències existents entre Junts per Catalunya i Esquerra.

Fonts independentistes diuen que, a més, el fet d'actuar com si no passés res tindrà conseqüències molt greus sobre la credibilitat futura de l'independentisme català. Afegeixen que no és possible que tothom miri cap a un altre costat quan Puigdemont, un dels dirigents bàsics per a la creació d'aquest Govern de coalició, ha denunciat davant del Tribunal Constitucional Roger Torrent, un dels líders més influents del seu soci de govern.

També diuen que, si després de tot això, es pretén mantenir sense variacions la situació actual, molts ciutadans pensaran que l'únic interès dels partits que formen el Govern és mantenir el control de la Generalitat. És a dir, que ja ningú no intenta desenvolupar un projecte independentista, sinó que es tracta, simplement, d'una pugna pel poder a Catalunya.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat