Publicitat

Protegeixen violents i castiguen policies

Un món a l'inrevés

Torra i Buch se saluden davant d'un agent dels Mossos d'Esquadra

Les paradoxes i fantasies de l'independentisme català provoquen situacions insòlites, difícils d'entendre fora de l'imaginari escenari de ficció generat per les autoritats independentistes, amb el suport de la maquinària de la Generalitat, per sostenir el deliri que el procés independentista es manté viu, actiu i en condicions d'aplicar-se.

Una d'aquestes situacions marcades pel surrealisme es va manifestar mitjançant el recent anunci del conseller d'Interior, Miquel Buch, sobre la situació a la qual es troben les investigacions obertes per protegir els individus violents que vulneren la llei, i perseguir els policies, en aquest cas agents dels Mossos d'Esquadra, que intenten mantenir l'ordre públic.

Així, Buch va presentar un peculiar informe sobre els agents investigats arran del seu intent d'evitar els greus disturbis que van produir-se a Catalunya després de la sentència que va condemnar els dirigents independentistes implicats als fets de la tardor del 2017. Segons el conseller d'Interior, fins ara hi ha oberts expedients contra 37 agents dels Mossos que van actuar per a evitar actuacions delictives. A més, tot indica que el nombre d'expedients augmentarà.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#4 Prevaricació?, Lleida, 19/02/2020 - 18:14

És un delicte denunciable? Pregunto

#2 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 19/02/2020 - 15:57

"Un món a l'inrevés. Protegeixen violents i castiguen policies" No es incoherente, es lo que sucede cuando gobierna la mafia.

#1 no soy nadie, barcelona, 19/02/2020 - 08:52

luego se extraña, sr Rius, que la policia se lo mire a 200 mts, cuando alguien pide ayuda...