Publicitat
Confidencial · 11 de Setembre de 2017. 00:22h.

Un referèndum 'rural?

Les grans ciutats diuen 'no'

Un referèndum 'rural?

Imatge de la campanya institucional del referèndum convocat per a l'1 d'octubre

Els ajuntaments de la majoria de les ciutats més importants de Catalunya s'estan pronunciant en contra del requeriment del president Puigdemont i del vicepresident Junqueras, perquè posin els locals municipals a disposició dels organitzadors del referèndum que s'hauria de celebrar el proper 1 d'octubre.

Sí que estan contestant afirmativament a les instruccions del Govern sobre l'1-O un gran nombre d'ajuntaments pertanyents a localitats catalanes de mida petita, amb un cens molt reduït d'electors i que pertanyen en molts casos a l'àmbit de la Catalunya rural.

En aquest sentit, l'evolució de la situació sobre aquesta qüestió sembla indicar que el referèndum, si finalment s'intenta realitzar, podria quedar reduït a una consulta que, en el millor dels casos, afectaria només les zones més rurals del conjunt del territori català.

4 Comentaris

Publicitat
#4 garrotxí, barcelona, 11/09/2017 - 18:01

Això vol dir que els pagessos som els que tenim més collons.

#3 Farfarello , BARCELONA, 11/09/2017 - 14:01

M'AGRADARIA QUE L'ARXIDEMAGOGA COLAU S'HI APUNTÉS. A VEUER S LA INHABILITEN D'UNA P ... VEGADA!

#2 Rivas, Hospitalet, 11/09/2017 - 07:31

La Cataluña envejecida, subvencionada, xenófoba, carrinclona y adicta a TV3. ¿Es esta gente la que nos va a imponer su modelo de sociedad?

#1 Gerard, Barcelona, 11/09/2017 - 02:23

Eso demuestra que la Catalunya separatista es básicamente la Cat. "profunda" y rancia. Además es la parte de Catalunya que produce menos riqueza y por tanto la más subvencionada...o sea en su propio lenguaje: "la que ens roba a la resta de catalans"..juasssssssssss!