Publicitat
Confidencial · 11 de Gener de 2018. 00:07h.

Un silenci significatiu

Mas, contra una 'presidència telemàtica'

Un silenci significatiu

Artur Mas a la roda de premsa durant la qual va anunciar la seva retirada

Artur Mas no va voler pronunciar-se durant la roda de premsa que va servir per anunciar la seva retirada, sobre el projecte de l'expresident Puigdemont i del seu nucli més proper de col·laboradors de ser investit president de la Generalitat pel Parlament, mantenint la seva residència a Brussel·les, on roman per evitar l'accció de la justícia espanyola.

Malgrat tot, aquesta prudència no va impedir que la negativa a un pronunciament clar fos valorada pels principals dirigents del PDECat com a un intent de Mas de no augmentar les discrepàncies internes de l'independentisme català, tot i que la seva oposició a la pretensió de Puigdemont és total.

La postura de Mas es basa en el seu convenciment que l'administració espanyola no permetrà ni una presidència telemàtica de Puigdemont, ni que el futur president no resideixi a Catalunya. Mas creu que l'actitud de Puigdemont agreujarà la difícil situació del moviment independentista català i perjudicarà l'intent de tornar a la normalitat institucional per obrir una negociació amb el Govern de l'Estat.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat