Núria de Gispert danya la imatge de JxC

Un tret al peu

Núria de Gispert, en una imatge d'arxiu

La reiterada inclinació de l'expresidenta del Parlament Núria de Gispert a demostrar de manera pública el seu supremacisme difonent insults contra dirigents polítics no independentistes o simplement no catalans, ha provocat una situació difícil per a l'independentisme català, precisament en ple cicle d'eleccions i davant dels comicis municipals i europeus del proper dia 26.

Al marge de la inoportuna coincidència d'aquesta nova ficada de pota de De Gispert amb la concessió -posteriorment anulada- per la Generalitat de la creu de Sant Jordi, els seus últims insults perjudiquen de manera clara la imatge de l'independentisme català, un perjudici que podria tenir conseqüències electorals molt negatives per a JxC.

A més, encara que s'hagi anul·lat la concessió de la creu de Sant Jordi, inicialment el president Torra va donar suport a De Gispert, afirmant que aquesta distinció "premia una trajectòria" i que "el tema està resolt". És a dir, el mateix president de la Generalitat ha tornat a barrejar la seva imatge amb un afer que amplis sectors de la societat catalana han vist com a una demostració de supremacisme.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat