Publicitat
Confidencial · 12 de Maig de 2017. 00:20h.

Un veto que desmenteix Forcadell

El Parlament no pot debatre el 'cas Vidal'

Un veto que desmenteix Forcadell

Carme Forcadell durant una intervenció al Parlament

La presidenta del Parlament, Carme Forcadell, basa en la llibertat d'expressió d'una cambra parlamentària la seva defensa judicial als procediments que se segueixen contra ella per haver tramitat resolucions suspeses pel Tribunal Constitucional (TC). Ara, però, sembla la mateixa cambra contradiu aquesta afirmació de la seva presidenta.

Segons Forcadell, ella té la obiligación d'aplicar el principi que al Parlament es pot "parlar de tot", i que aquest plantejament està per sobre de qualsevol altre. Tanmateix, aquest principi no s'ha complert en el cas de la comissió que havia d'investigar les declaracions de l’exjutge i exsenador d'Esquerra Santiago Vidal.

La majoria parlamentària a la qual Forcadell pertany, Junts pel Sí, amb el suport de la CUP, s'ha carregat la comissió en vetar totes les compareixences que s'havien sol·licitat, entre elles la de la mateixa presidenta de la cambra. Es pot "parlar de tot"? De tot, excepte del cas de Vidal. Ara per ara.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 0105, BCN, 12/05/2017 - 22:19

todo se pega, dictadura estilo MADURO, vuestro LIDER

#1 M, Sabadell, 12/05/2017 - 13:03

Esto en vez de democracia tiene otros nombres, opacidad, escaqueo,miedo, autoritarismo, imposición, falta de dialogo, desprecio, desprestigio, absurdo, chapucero, irresponsable, etc.