Publicitat
Confidencial · 15 de Gener de 2019. 00:10h.

Una altra baixa a Waterloo

Mascarell s'allunya de Puigdemont

Una altra baixa a Waterloo

Ferran Mascarell, presentant la seva campanya a l'alcaldia de Barcelona

L'expresident Puigdemont s'està fent un autèntic embolic amb el seu futur candidat a l'alcaldia de Barcelona en les eleccions municipals del maig. Un dels dirigents que va comptar amb el seu suport per encapçalar la llista barcelonina en aquests comicis va ser Ferran Mascarell, encara que després ha reconsiderat aquesta opció. Abans, també havia fet el mateix amb Jordi Graupera. Ara, segons fonts independentistes, Mascarell s'ha distanciat clarament de Puigdemont.

Mascarell, delegat del Govern de Torra a Madrid, vol presentar-se com a candidat a l'alcaldia, encara que ara per ara no té el suport de cap partit, com passa amb Jordi Graupera, la candidatura del qual està avalada i impulsada per l'Assemblea Nacional Catalana. L'allunyament de Mascarell de Puigdemont s'ha reflectit recentment en la seva destitució com a portaveu de la Crida per la República, el partit que impulsa l'ex president des de Waterloo per intentar controlar el conjunt de l'independentisme, i que dirigeix des de la presó de Lledoners Jordi Sànchez.

Les mateixes fonts no descarten que, finalment, Mascarell pugui anar a la candidatura que el PDECat està preparant, que estaria encapçalada per Joaquim Forn, amb Elsa Artadi com a numero dos. Tant Mascarell com a Neus Munté -que inicialment va ser escollida com a número u d'aquesta llista- haurien de figurar per sota d'Artadi. En qualsevol cas, si el delegat de la Generalitat a Madrid accepta aquest tercer o quart lloc, la qual cosa no està clara, significaria que renuncia a optar a l'alcaldia.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Pan con tomate y jamón Ibérico, II*II Mai, enlloc, 15/01/2019 - 13:48

"Mascarell s'allunya de Puigdemont"

Este personaje es uno de los culpables de que el tren del prusés marche desbocado hacia el precipicio... y de que los pasajeros se tiren en marcha.

El juego de las semejanzas, en que se parecen Mascarell y Comín... quiero decir aparte de chaqueteros saltinbanquis y tipos que no son de fiar...

#1 James, BCN, 15/01/2019 - 05:45

¿Mascarell cambiando de chaqueta? No puede ser...