Publicitat
Confidencial · 13 de Març de 2018. 00:25h.

Una altra contradicció

Programa radical amb obediència al jutge

Una altra contradicció

Imatge de la seu del Tribunal Suprem a Madrid

Junts per Catalunya (JxC), el grup de l'ex president Puigdemont, i Esquerra, han presentat un progama de govern per a la legislatura amb un contingut molt radical, que està basat a un suposat escenari de vies unilaterals i de desobediència a l'Estat i les seves institucions, específicament  l'administració de justícia espanyola.

Tanmateix, l'independentisme torna a operar a un doble escenari: un de virtual, on es produeixen, a un nivell de documents o declaracions, grans proclamacions independentistes i grandiloqüents i èpics gestos, i un altre real, on l'independentisme té molta cura per evitar que l'Estat i el poder judicial puguin considerar que està cometent una il·legalitat.

En aquesta doble línia d'actuació, el programa de plantejaments radicals ha estat acompanyat en la realitat d'una actuació d'obediència al magistrat del Tribunal Suprem Pablo Llarena. Així, s'ha suspès el ple parlamentari d'investidura de Jordi Sànchez, que no ha estat autoritzat a participar a la prevista sessió plenària de la cambra. Una altra contradicció entre les paraules i els fets.

Publicitat

0 Comentaris

Publicitat