Publicitat
Confidencial · 7 d'Abril de 2020. 00:40h.

Una altra desfeta independentista

La població no rebutja els militars

Una altra desfeta independentista

Efectius de l'Exèrcit a Sant Joan de Vilatorrada

Sectors amplis de l'independentisme català estan rebent amb estupor i una profunda decepció les informacions sobre les iniciatives de diversos ajuntaments i entitats de Catalunya sol·licitant la intervenció dels efectius de la Unitat Militar d'Emergències (UME), per realitzar activitats relacionades amb l'ofensiva contra l'emergència generada per l'epidèmia del coronavirus.

Aquesta sorpresa s'accentua quan els dirigents independentistes comproven que diversos ajuntaments i entitats no només demanen ajuda a l’Exèrcit, normalment a través de la delegació del Govern central a Catalunya, sinó que moltes vegades critiquen amb duresa els obstacles que l'administració catalana intenta posar a l'actuació dels efectius de la UME.

Gran part de la direcció del moviment independentista català esperava que l'Exèrcit espanyol fos rebut a Catalunya amb abundants mostres d'hostilitat i rebuig. Però això no s'ha produït, i a més, el que ha ocorregut és que està havent-hi mostres de suport a les forces armades de l'Estat, acompanyades de peticions d'ajuda.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Rafael Sainz Álvarez, El Masnou , 07/04/2020 - 18:44

Muchos independentistas primero son padres, madres, hermanos, etc. que no quieren que los suyos pasen lo que están pasando en muchos otros hogares y saben que hoy el ejercito no es invasor, que su principal misión es ayudar a salvar vidas, estos independentistas muestran su pragmatismo, no como ciertos líderes que no han hecho mucha tregua.
Gracias

#2 La Mare Superiora, Saint Kitts and Nevis, 07/04/2020 - 15:16

"Que venga la Guardia Civil,de frente y con fusil. "

#1 Esta noticia evidencia algo muy triste, Terrassa, 07/04/2020 - 00:07

La administración catalana obstaculiza la labor dl ejercito en Cataluña, incluso ahora, q viene, no a entrenar como muchas veces, sino a colaborar activamente para evitar muertes. Es decir, la administración catalana pone por delante d la salud d sus ciudadanos su ideología y su sectarismo, esperando q la ciudadanía les siga. Tristisimo.