Publicitat
Confidencial · 14 d'Octubre de 2019. 00:23h.

Una altra 'fake news'

El 'bon rotllo' Mossos-seguretat de l'Estat

Una altra 'fake news'

Conversa entre comandaments dels Mossos, la Policia Nacional i la Guàrdia Civil

La versió de les suposades bones relacions a Catalunya entre els Mossos d'Esquadra, la Policia Nacional espanyola i la Guàrdia Civil, és un muntatge que no se sosté, com s'ha demostrat durant el recent acte de celebració de la festivitat de la Guàrdia Civil a la caserna de Sant Andreu de la Barca. Els comandaments dels Mossos se’n van anar de l'acte com a mostra de disconformitat amb la intervenció dels comandaments de la Guàrdia Civil.

Els comandaments intermedis i les bases dels tres cossos són perfectament conscients que aquest bon rotllo és una fake news. La realitat és que hi ha una gran desconfiança entre els Mossos d’una banda i la Policia i la Guàrdia Civil de l'altre. I aquesta situació és considerada pels experts en seguretat com a d'alt risc, davant de l'eventualitat que es produeixin disturbis a Catalunya quan es difongui la sentència del judici sobre el procés independentista.

Fonts policials asseguren que els cossos de seguretat estatals no han oblidat l'actitud dels Mossos durant la jornada de l'1 d'octubre del 2017. Els seus comandaments pensen que no és casualitat que aquesta actitud hagi col·locat Josep Lluís Trapero, llavors màxim responsable de la policia catalana, davant de l'Audiència Nacional, i que afronti una acusació de rebel·lió i una petició de presó d'onze anys de presó.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Jaume, Barcelona, 15/10/2019 - 16:05

Que el Drapaire hagi de trepitjar la presó i domiciliar-se durant anys entre reixes es un fet de primera necessitat i de indiscutible justicia. Ell va ser el col.laborador imprescindible per portar a terme tots els aldarulls del 20-S i 1-O, sense la seva adhesió als sediciosos res hagués funcionat. Mà dura i sense cap concesió a un paio uniformat