Publicitat
Confidencial · 30 d'Abril de 2020. 00:10h.

Una altra ‘performance’

El desconfinament de Torra, 'paper mullat'

Una altra ‘performance’

Imatge d'arxiu del president de la Generalitat, Quim Torra

El president Torra, el seu Govern i els seus consellers estan elaborant plans, informes i fulls de ruta sobre la crisi del coronavirus des que va començar l'actual emergència sanitària. Aquesta actuació, en qualsevol cas, és totalment simbòlica, atès que la declaració de l'estat d'alarma implica que les comunitats autònomes perden totes les seves competències sanitàries i d'ordre públic relacionades amb l'afer, que passen a l'administració espanyola.

Les autoritats de la Generalitat, però, actuen com si els seus plans i fulls de ruta s'estiguessin aplicant realment, generant d'aquesta manera entre els ciutadans situacions d'una considerable confusió. Aquest fet, a més, perjudica de manera notable l'eficàcia de les actuacions de l'Estat -aquestes sí que són reals- per frenar la propagació del coronavirus.

Es tracta d'una nova modalitat de performance dels independentistes, que han creat una bombolla de ficció amb la seva imaginària república i la seva il·lusió d'unes competències de gestió que no tenen i unes estructures d'estat inexistents. El problema és que aquesta vegada aquests jocs del deliri independentista poden ser un obstacle per als qui sí que estan intentant protegir els ciutadans catalans d'una perillosa pandèmia.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Coque, El Centro de Tabarnia, 30/04/2020 - 08:52

Son la hostia.
En asuntos sobre los que no tienen ninguna competencia se ponen a trabajar como mulas. Y en asuntos sobre los que sí tienen competencias y que dependen de ellos totalmente, no dan palo al agua y se pasan el tiempo de trabajo tocandose "lo que no suena"

#2 Albert, BCN, 30/04/2020 - 08:41

Son un peligro publico, pero eso ya lo sabíamos, nuestros governantes son delinquentes algunos de ellos en la carcel por graves crimenes

#1 VRaptor, Alicante, 30/04/2020 - 02:44

Grave error de apreciación, lo que están haciendo es un prototipo de juego, tipo Monnopoly o Trivial pata cuando estén todos en Lledoners después del juicio por incompetencia con resultado de muerte en la cuestión de las residencias.