Publicitat
Confidencial · 11 de Juny de 2019. 00:30h.

Una consellera, contra Torra

Jordà troba "ridícul assenyalar Madrid"

Una consellera, contra Torra

Imatge d'arxiu de la consellera d'Agricultura, Teresa Jordà

La unitat de la coalició entre Junts per Catalunya (JxC) i Esquerra ha esdevingut una ficció, i aquest fet provoca que els departaments del Govern actuïn com a compartiments estancs, segons el partit que els controla, sense que es mantingui una estratègia general unitària. En aquesta mateixa línia, els consellers d'Esquerra i els de JxC es critiquen entre ells, i el president Torra no està al marge d'aquestes crítiques.

Habitualment, aquests retrets no surten de l'àmbit privat, però alhora que la divisió es fa cada vegada més àmplia, els enfentamientos comencen a ser públics. Això és el que ha passat amb l'autocomplaença de Torra durant la recent presentació pel president del balanç de gestió del primer any de la legislatura, amb una absència total d'autocrítica i responsabilitzant de tots els problemes l'admnistració espanyola.

Així, Teresa Jordà, d'Esquerra, titular del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat, ha declarat que "sóc de les que diuen que ja n'hi ha prou d'assenyalar Madrid sempre; és ridícul. Madrid pot tenir culpa de molts dels nostres mals, però no de tots". Ha afegit que "s'ha de fer autocrítica" i que "hi ha moments als quals segurament s'ha de aparcar" l'actitud reivindicativa exclusivament independentista.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Pa amb tomàquet i pernil ibèric, II*II Catalanisme secta destructiva, 11/06/2019 - 18:07

Doncs mira, tens raó però fas tard, el mal que heu fet té mala solució... i l'assumpte comença per que demaneu perdó, primer a tots els catalans. A uns per enganyar-los i als altres per menystenir-los i després a la resta dels espanyols, pels insults i mentides que el catalanisme sectari ha llançat per tot arreu...

#1 Carme, Barcelona, 11/06/2019 - 15:20

Aquesta ha recuperat el seny i s'ha convertit, si realment diu el que pensa, perque com deia el professor Canal d'aquesta gent no te'n pots rafiar ni un pel. Possiblement ara fa el paper de llop amb pell d'ovella i veurem si tot es comedia i el despreciable Torrat aixeca la veu o acota el cap (si es que en té). Han ridiculitzat el prestigi català