Confidencial · 27 de Juny de 2013. 00:25h.

Una 'filtració' sospitosa

Qui va difondre les paraules de Duran a Girona?

Una 'filtració' sospitosa

Imatge d'arxiu de Duran amb Junqueras

Fonts no oficials de Convergència admeten que alguns sectors del partit pensen que la difusió de les paraules de Duran i Lleida a Girona, durant un acte amb dirigents d'Unió, podria haver estat promoguda des de la pròpia formació democristiana.

De fet, els qui consideren viable aquesta opció no tenen proves ni dades concretes, però opinen que les conseqüències que les afirmacions de Duran tenen sobre el procés sobiranista i sobre la relació de CiU amb Esquerra Republicana, serien beneficioses per als plantejaments de la direcció d'UDC. És l'aplicació a aquest cas del quid prodest?

La difusió de la intervenció de Duran a l'acte de Girona provoca un augment de les tensions entre CiU i ERC, i dóna arguments als sectors de Convergència i d'Unió contraris al pacte amb Esquerra. Aquesta situació crea noves dificultats per a l'eventual realització de la consulta sobre el dret a decidir.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Gerard, Barna, 27/06/2013 - 02:38

El destí de la coalició entre covergents i unionistes és la ruptura. Serà millor que Mas la faci efectiva abans que no sigui en Duran que prengui la iniciativa. Aixo no s'aguanta.