Publicitat
Confidencial · 20 de Juny de 2018. 00:18h.

Una icona en decadència

Piqué fa negoci amb el ridícul del Barça

Una icona en decadència

Gerard Piqué, jugador del FC Barcelona, amb la samarreta de la selecció espanyola

Una icona independendista de l'esport català, Gerard Piqué, jugador d'un club igualment emblemàtic per a l'independentisme, el Barça, ha comès un greu error, que està afectant de manera molt negativa la seva imatge com a icona del procés sobiranista de Catalunya, i com a jugador important del FC Barcelona.

Piqué, que té importants interessos econòmics a diversos projectes empresarials relacionats amb l'esport, va utilitzar una productora que controla per a l'elaboració, comercialització i emissió del vídeo mitjançant el qual el jugador de l'Atlètic de Madrid Antoine Griezmann, va anunciar que es quedava al seu actual club i rebutjava l'oferta que li havia fet el Barça, els directius del qual havien donat per fet el fitxatge del futbolista francès.

Fonts del CF Barcelona han comentat que Piqué, que ja va protagonitzar un paper molt confús a la sortida de Neymar del club blaugrana, ha realitzat ara un negoci utilitzant el ridícul que ha fet el club català en tot aquest afer, un ridícul similar al que ja va fer en el cas de la fugida de Neymar. I Piqué ha estat en ambdues situacions.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat