Publicitat
Confidencial · 21 de Febrer de 2020. 00:00h.

Una idea de Puigdemont

La revifada del mediador

Una idea de Puigdemont

L'expresident Puigdemont realitzant unes declaracions periodístiques

La resurrecció de l'antiga exigència que participi un mediador internacional a les negociacions que s'estan desenvolupant actualment entre l'administració espanyola i els independentistes catalans, procedeix de Waterloo, segons fonts de l'independentisme. Inicialment, ni el president Torra ni els negociadors d'Esquerra havien tingut en compte aquesta qüestió.

Tanmateix, segons les mateixes fonts, quan Puigdemont va poder constatar que el comportament dels negociadors del PSOE, juntament amb l'actitud del president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, podien propiciar realment que s'arribés a diversos acords, va decidir intentar un boicot als contactes. Es tractava d'aplicar a aquestes negociacions l'estratègia de com pitjor, millor.

A partir d’aquest moment, els membres del Govern pertanyents a Junts per Catalunya, seguint l'estratègia del grup de Waterloo, han començat a plantejar problemes que puguin retardar i dificultar les negociacions. Els representants d'Esquerra, de la seva banda, intenten contrarestar aquest plantejament, mentre el PSOE, al qual li cal el suport del partit d'Oriol Junqueras per a l'aprovació dels pressupostos de l'Estat, manté una actitud d'espera.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Capit@n España, The broquil is over, 21/02/2020 - 10:51

Que portin a la Greta Tundberg...hehehehehehe