Publicitat
Confidencial · 21 d'Abril de 2017. 00:05h.

Una olla amb molta pressió

Per això ara es parla tant d'unitat

Una olla amb molta pressió

Imatge de l'acte del Parlament com a homenatge a Carme Forcadell (foto: Parlament)

El moviment soberanista ha esdevingut una mena d'olla dins de la qual la pressió és cada dia més forta, i per això aquests dies s'estan realitzant diversos actes que puguin donar sensació d'unitat. La pressió és una conseqüència, entre d’altres qüestions, de l'augment de les tensions dins de la coalició Junts pel Sí, ja que tant Esquerra com el PDECat estan ja actuant només en funció d'interessos electorals.

A més, un altre element de pressió és la por de l'actuació de l'administració espanyola de justícia, que està bloquejant els moviments de molts dirigents, que volen evitar una inhabilitació per ocupar càrrecs públics. És el cas d'Oriol Junqueras, que creu que serà el proper president de la Generalitat.

Així mateix, dins del sobiranisme provoca tensions l'existència d'un discurs públic, consistent a defensar la frase del president Puigdemont "o referèndum o referèndum", i un altre privat, atès que gairebé tots els dirigents sobiranistes catalans admeten que el referèndum no podrà realitzar-se.

1 Comentaris

Publicitat
#1 zeppelin74, bcn, 21/04/2017 - 05:43

Mireu la foto.Quina colla de vividors.