Publicitat
Confidencial · 23 de Maig de 2019. 00:05h.

Una salutació molt buscada

Junqueras volia la foto amb Pedro Sánchez

Una salutació molt buscada

Oriol Junqueras amb Pedro Sánchez dimarts passat, al Congrés

Des que Esquerra va provocar el rebuig del Parlament al fet que Miquel Iceta fos president del Senat, arrossegant Junts per Catalunya cap a aquesta mateixa posició, Oriol Junqueras està molt preocupat perquè vol convèncer el PSOE, i sobretot Pedro Sánchez, que aquest veto al primer secretari dels socialistes catalans és un fet aïllat, que no implica en cap cas una ruptura de relacions entre Esquerra i el president del Govern espanyol.

Per això, segons fonts independentistes, Junqueras va moure’s a l'acte de presa de possessió del seu càrrec de diputat del Congrés amb la intenció de fer-se una foto amb el cap de l'Executiu espanyol, perquè quedés clar que el PSOE pot comptar amb Esquerra al futur. I, finalment, el líder d'Esquerra va aconseguir aquesta foto amb Sánchez.

D'aquesta manera, el líder d'Esquerra intenta, a més, demostrar que el seu gir cap a la moderació i el pragmatisme, abandonant les posicions unilateralistes de l'expresident Puigdemont i de Junts per Catalunya, és totalment real. També pretén que disminueixi la considerable desconfiança cap a l'actitud d'Esquerra que existeix entre amplis sectors polítics i socials espanyols.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat