Publicitat

Sobreactuació d'Ada Colau

Valls els fa por

Manuel Valls quan va presentar la seva candidatura a l'alcaldia de Barcelona

Tot i el menysteniment  oficial cap a Manuel Valls de la resta dels candidats a l'alcaldia de Barcelona en les eleccions municipals del proper mes de maig, algunes recents situacions demostren que, de fet, la candidatura de l'exprimer ministre de França provoca una gran por als seus competidors, especialment a l'alcaldessa de la capital catalana, Ada Colau.

Així, un simple comentari de Valls contra la politització que el guardonat amb el premi Josep Pla, Marc Artigau, va fer de l'acte del lliurament del premi, va provocar una immediata cadena de reaccions exageradament crítiques de la resta de candidats a l'alcaldia de Barcelona, i d'altres dirigents polítics que no són candidats a les eleccions municipals.

Entre aquestes reaccions va destacar especialment la sobreactuació de Colau, que va realitzar diverses declaracions molt crítiques contra el comentari de Valls, arribant fins i tot a dir que hauria de demanar perdó a Artigau pel que va considerar una "sortida de to". La desproporcionada polèmica que va provocar Valls demostra que la seva candidatura preocupa molt la resta de candidats, sobretot Colau.

Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Ramon, Barcelona, 10/01/2019 - 13:36

Clar que els hi fa por, perquè és infinitament superior a tota la patuleia de polítics "d'anar per casa" que tenim per aquí. En Valls és un luxe, és l'oportunitat de tenir un polític de primera divisió. No se amb quins partits es presentarà, em dona igual, jo segur que el votaré.