Publicitat
Confidencial · 7 de Maig de 2019. 00:05h.

Valls s'allunya de Rivera

Pel veto al PSOE i el pacte andalús

Valls s'allunya de Rivera

Manuel Valls amb Albert Rivera en una imatge d'arxiu

L'exprimer ministre de França i candidat a l'alcaldia de Barcelona a les eleccions municipals del proper 26 de maig Manuel Valls, va mantenir des que va anunciar el seu projecte una certa ambigüitat pel que fa al paper que juga Ciutadans a la seva candidatura. De fet, Valls va plantejar la qüestió com si es tractés d'un candidat independent recolzat, entre d’altres grups i sectors, pel partit que dirigeix Albert Rivera.

Aquesta ambigüitat ha crescut darrerament, i el polític francès ha augmentat el seu allunyament de Ciutadans, una situació que implica un important risc electoral, atès que les eleccions estan ja molt a prop. Tanmateix, Valls sembla decidit a mantenir aquestes distàncies amb el partit de Rivera, atès que és totalment contrari a dues actuacions concretes de Ciutadans.

D'una banda, rebutja amb claredat el pacte de Ciutadans amb Vox -i el PP- per governar a Andalusia, ja que l'exprimer ministre de França considera que els partits ultradretans han de ser aïllats. I a més, també està en desacord amb la posició de Rivera de vetar el PSOE de qualsevol pacte de Ciutadans després de les eleccions generals espanyoles del 28 d'abril.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat