Confidencial · 13 de Març de 2020. 00:25h.

Van ocultar la veritat?

Quan van cancel·lar el Mobile

Van ocultar la veritat?

Cartell del Mobile World Congress comunicant la cancel·lació del certamen

Quan es va decidir la cancel·lació del Mobile World Congress (MWC), es va estendre l'opinió que s'hi havia sobreactuat i s'havia exagerat notablement el problema del coronavirus, atès que les dades que en aquells moments es tenien sobre l'abast de l'epidèmia indicaven que, molt probablement, no calia aquesta decisió.

Tanmateix, ara, quan el problema s'està estenent per Europa i ha arribat a l'Estat espanyol i a Catalunya, l'anul·lació del MWC ja no sembla una decisió exagerada, ni de bon tros. De fet, actualment s'estan aplicant d’altres mesures que són bastant més greus i tenen molta més incidència sobre els ciutadans que la suspensió del certamen de les noves tecnologies digitals.

Cal recordar que les explicacions que es van donar sobre l'anul·lació del MWC van ser molt ambigües i poc sòlides. I ara són molts els ciutadans que es pregunten si en aquells moments les autoritats que van cancel·lar el congrés tenien informació sobre l'epidèmia del coronavirus que van ocultar a la població. Això, si no més, és el que sembla.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Ojotuerto, Calafell.tab, 13/03/2020 - 23:28

Lo s del Mòbiles nos tenìan calaos. A todos. Somos un circo.

#3 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 13/03/2020 - 22:25

No se si la Colauvirus nos ocultó información, pero de lo que no tengo duda es de que el gobierno Cum fraude-Coletas no solo nos ocultó información hasta el domingo pasado, sino que además alentó a la gente a salir y contagiarse el 8-M. Por eso no solo deberían ir a la puta calle cuando esto pase, también ser enjuiciados por criminales.

#2 Sharp, Tarragona, 13/03/2020 - 17:27

La decision fue tomada, contra el criterio de todas las Admnistraciones por la propia organizacion del Mobile. Sencillamente porque llegaron a una conclusion basada en criterios de pridencia: Existia un riesgo potencial de una crisis que obligase a suspender las actividades con un coste sanitario y económico importantisismo. e inceptable.

#1 un musclu, bcn, 13/03/2020 - 12:10

Sort que els organitzadors del MWC no pertanyen al grup selecte de txitxarel.los que ens guien dia a dia cap el fracs mes absolut. Si haves esta per ells ara Barcelona seria pitxor que MIla. BURROS mes que BURROS