Publicitat
Confidencial · 16 de Març de 2020. 00:02h.

'Vendetta' d'ERC per Bosch?

Votar 'sí' al suplicatori de Laura Borràs

'Vendetta' d'ERC per Bosch?

Imatge d'arxiu de la diputada de Junts per Catalunya al Congrés Laura Borràs

Els principals dirigents d'Esquerra estan molt empipats amb la direcció de Junts per Catalunya (JxC) per l'operació que ha provocat la dimissió del Govern del conseller Alfred Bosch, dirigent del partit d'Oriol Junqueras. I en aquest sentit, segons algunes fonts independentistes, ERC podria estar preparant una vendetta contra els seus socis oficials de la coalició governamental.

Aquesta vendetta, diuen les mateixes fonts, estaria relacionada amb la situació de Laura Borràs, diputada de JxC, investigada pel Tribunal Suprem per presumptes irregularitats durant la seva etapa al capdavant de la Institució de les Lletres Catalanes. Borràs, una dirigent molt propera a Puigdemont i Torra, està investigada per indicis de suposats delictes de prevaricació, malversació, frau administratiu i falsedat en document mercantil.

Tot indica que el Suprem demanarà al Congrés dels Diputats, mitjançant el corresponent suplicatori, l'autorització de la cambra per processar la diputada de JxC. I després del cas de la dimissió de Bosch, fonts d'ERC i dels exconvergents no tenen clar que el vot dels diputats del partit de Junqueras sigui contrari a la concessió de l'autorització.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat