Publicitat
Confidencial · 6 d'Octubre de 2017. 00:25h.

Vertigen independentista

El procés s'ha quedat sense sortida

Vertigen independentista

Imatge de l'acte de l'anunci de la pregunta i la data del referèndum de l'1-O

La imatge que està donant el bloc independentista català és que, quan ha arribat al moment decisiu, una eventual declaració d'independència (DUI), li ha entrat un autèntic atac de vertigen, la qual cosa està plantejant molts dubtes sobre l'evolució del projecte.

A les discrepàncies internes, admeses per fonts de les formacions independentistes, i a la dura advertència del Rei, Felip VI, equivalent a una amenaça d'aplicació de l'article 155 de la Constitució, s'ha unit la suspensió cautelar pel Tribunal Constitucional (TC) de la sessió plenària del Parlament de dilluns proper, que havia d'analitzar l'afer. Aquest fet ha provocat que l'oposició hagi decidit boicotejar la sessió, rebutjant la seva assistència.

En ple creixement dels dubtes i el desconcert a l'independentisme, han arribat nous torpedes contra el projecte del Govern de la Generalitat, amb la decisió de diverses empresaas i entitats financeres de canviar les seves seus socials fora de Catalunya. El cop a la viabilitat del procés independentista ha estat considerable, segons admeten fonts independentistes.

5 Comentaris

Publicitat
#5 Capit@n España, HABÉIS PERDIDO., 07/10/2017 - 00:21

Los grandes bancos se marchan de Cataluña, las grandes empresas se marchan de Cataluña, el turismo baja un 35% (de momento), no tenéis ningún apoyo internacional excepto Assange y Maduro. En la Unión Europea solo tenéis apoyo de minúsculos partidos de ultraderecha. El resto no os quieren ni ver. Vuestros lideres dudan hacer la DUI. HABÉIS PERDID

#4 Romero, Barcelona, 06/10/2017 - 10:29

Hay suficientes fotos para identificar y poner a todos estos sinverguenzas a la carcel. El daño que han provocado en la sociedad catalana, entre familiares, amigos y colegas...a la imagen que han degradado la respectabilidad que tenian de Cataluña toda España y los quebraderos de cabeza que estan provocando a las empresas. Hay que encerrarlos!

#3 Kropotkin, Vic, 06/10/2017 - 09:41

Es la tormenta perfecta. No podran seguir subvencionando a los medios de comunicacion ni a los intelectuales del Regimen. Se podran hacer auditorias de las 500 empresas publicas. Se podra cerrar TV3% y Catalunya Radio. El 1-1.2018 acaba el secreto bancario en Andorra. Esto va a ser la leche. Podrian hacer una pelicula... Jua, jua, jua,...

#2 zeppelin74, bcn, 06/10/2017 - 09:01

Hem d'enfonsar aquests colpistes.Sense contemplacions.

#2.1 Eva, L'H, 06/10/2017 - 12:11

Son kinkis aunque vayan con traje.