Publicitat
Confidencial · 22 de Gener de 2020. 00:20h.

Vigilen Múrcia, no Catalunya

Del pin parental a espiar els nens al pati

Vigilen Múrcia, no Catalunya

Cartell defensant la immersió lingüística a Catalunya

Sectors de l'oposició parlamentària catalana destaquen un fet que, al seu parer, reflecteix el doble nivell que utilitza el Govern del PSOE, que presideix Pedro Sánchez, per vigilar el compliment de la legalitat vigent pel que fa a les eventuals irregularitats als sistemes educatius d'algunes de les comunitats autònomes de l'Estat.

En aquest sentit, aquestes fonts ressalten el gran escàndol que l'Executiu de Sánchez està organitzant arran de la iniciativa de Vox sobre la implantació a la comunitat de Múrcia de l’anomenat pin parental, un sistema que permetria els pares dels alumnes intervencions fins ara no previstes sobre diversos aspectes de l'educació dels nens.

Tot i això, afegeixen, aquest mateix Govern mira cap a un altre costat davant del continu incompliment a Catalunya de les sentències judicials sobre la utilització del castellà a l'educació. I es refereixen també, més concretament, al control de la llengua que els nens utilitzen al pati, un control que s'exerceix mitjançant entitats àmpliament subvencionades per la Generalitat.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Alejandro, Santa Coloma de Gramanet, 22/01/2020 - 15:34

En murcia hay algun partido que le asegure el sillon a Pedro pues ya esta todo dicho

#2 Capit@n España, The broquil is over, 22/01/2020 - 12:05

A Catalunya no s'adoctrina a les escoles....Que va!! Tindriem que tenir un pin parental antiseparata.

#1 no soy nadie, barcelona, 22/01/2020 - 08:44

Traidores