Publicitat

Acte del Consell per la República

Vint assistents

Puigdemont intervé, mitjançant videoconferència, durant un acte de la Crida

Les estructures paral·leles a la Generalitat que s'han creat a la ciutat belga de Waterloo, per proporcionar l'expresident Puigdemont instruments que li permetin influir sobre la dinàmica de la política catalana, estan tenint una activitat gairebé nul·la. I, a hores d’ara, el ressò que aquestes estructures tenen a l’interior de Catalunya és mínim.

Aquesta situació s'ha posat de manifest durant un recent acte de presentació d'una d'aquestes estructures, el denominat Consell per la República, que es va celebrar a l'Hospitalet de Llobregat, que és la segona ciutat de Catalunya per població. A l'acte van assistir un total de vint persones, la qual cosa és un reflex de l'escàs interès que aquest organisme provoca.

Va intervenir des de Bèlgica, mitjançant videoconferència, el vicepresident del Consell per la República, Toni Comín, que va anunciar als assistents que el proper mes de juny es sol·licitarà als socis de l'organisme una quota anual, un fet que és un símptoma de les dificultats econòmiques del grup de Waterloo. "Serà el primer impost de la República catalana", va dir Comín durant la seva intervenció.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 iñigo, castello, 19/04/2019 - 08:43

El problema es la cantidad de dinero y energía que estas tonterías nos cuestan. El escenario post proces va a ser el posterior a la caída de un meteorito apocalíptico.

#4 Uno que os lee, Al sur de Waterloo, 18/04/2019 - 16:20

Me pregunto si uno de los veinte no sería la mascota del foro, el Sr BR… ah, no: pertenece a la sección carlista de El Muvement Nasiunal y no quiere tratos ni con la sección burguesopusina ni con los camisas amarillas de las chicas de la CUP. Los indepres funcionan en tríadas, como El Movimiento de en Francu, y no es casualidad. Es herencia.

#3 Pa amb tomàquet i pernil ibèric, Amb el separatisme ni parlar-ne, 18/04/2019 - 09:09

Si el circ marxa malament, abans de passar el cassó podeu animar la gent amb "Se t'ha covat l'arròs" de l'àlbum "Això no rutlla" de Baratos a Viasona.
De res...

#2 Antonio, Barcelona, 18/04/2019 - 08:40

No son nada y ya ponen impuestos. Lo que sería una república con esos al frente... ¡¡Venga borregos!! A pagar

#1 Tabarnés puro, Barcino, 18/04/2019 - 05:59

La cuota anual "serà el primer impost de la república catalana".. Jajjajajajjja!!!
Ya no saben qué hacer para pasar el cazo!!!
JAJAJAJAJAJA!!!!!