Publicitat
Confidencial · 19 de Juny de 2017. 00:15h.

Vol Guardiola presidir el Barça?

Amb el suport del moviment sobiranista

Vol Guardiola presidir el Barça?

Guardiola, al costat de Puigdemont, durant l'acte a favor del referèndum

La recent intervenció de Josep Guardiola durant un acte de suport al referèndum d'independència, organitzat a Barcelona per les plataformes mobilitzadores sobiranistes, és interpretat per alguns sectors del barcelonisme com un moviment de l'entrenador dirigit a arribar, a més llarg termini, a la presidència del FC Barcelona.

L'exjugador i exentrenador barcelonista aprofitaria així la coincidència d'interessos entre el moviment sobiranista català i els sectors del barcelonisme que consideren que, des que Joan Laporta va deixar la presidència, el club blaugrana s'ha allunyat del sobiranisme i s'ha apropat a les posicions del catalanisme moderat. Els col·lectius més radicals diuen fins i tot que el Barça ha caigut en mans de l'espanyolisme.

En aquesta situació, l'alternativa adequada per a aquests sectors seria Guardiola, que representaria l'opció independentista davant de qualsevol altra candidatura, que seria situada per l'independentisme dins el catalanisme moderat o de l'espanyolisme, és a dir, seria considerada com la candidatura dels botiflers del barcelonisme.

2 Comentaris

Publicitat
#2 POBLE SEC, bcn, 19/06/2017 - 17:00

Es massa inteligent molt bla, bla, bla els diners fora i la feina tambe LA PELA ES LA PELA

#1 Mesetario, Meseta, 19/06/2017 - 09:16

Si Guardiola fuera coherente, debería pedir al Barça que abandone las competiciones deportivas del "opresor" estado español.