Publicitat
Confidencial · 16 de Maig de 2018. 00:05h.

Vol Puigdemont el 155?

Dins de l'estratègia de la tensió

Vol Puigdemont el 155?

Puigdemont a Berlín, després de reunir-se amb Torra (foto: JxC)

El comportament del nou president de la Generalitat, Quim Torra, que actua seguint les ordres de Carles Puigdemont, que és qui decideix realment l'estratègia del moviment independentista, sembla clarament dirigit a provocar que l'administració espanyola apliqui de nou a la Generalitat de Catalunya l' article 155 de la Constitució espanyola.

Aquesta dinàmica ha provocat que alguns dirigents polítics catalans no independentistes sostinguin que és molt possible que l'expresident Puigdemont estigui buscant que l'administració espanyola apliqui novament a la Generalitat l'article 155, en el marc de la seva estratègia de capitalitzar situacions que li permetin practicar el victimisme.

En aquest sentit, Puigdemont i el seu entorn creuen que així podrien també reforçar les seves campanyes a l'exterior, dirigides a desprestigiar la qualitat del sistema democràtic a l'Estat espanyol. En realitat, aquest és l'objectiu que persegueix l'expresident català des que va fugir a Brussel·les per evitar l'acció de la justícia espanyola.

Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Sarah, Tabàrnia, 16/05/2018 - 09:05

No és evident?