Publicitat

Atacs a immigrants a Catalunya

"Volem acollir!"

Imatge d'una manifestació a Barcelona a favor de l'acollida d'immigrants

Les campanyes propagandístiques i la realitat tornen a xocar a Catalunya a l'afer de la immigració, com passa habitualment amb l'estratègia del moviment independentista. Mentre l'ortodòxia de la correcció política impulsa l'independentisme a liderar la campanya del "Volem acollir!", darrerament s'han produït a Catalunya alguns atacs racistes a centres on es troben acollits menors immigrants.

Així, grups d'individus, molts d'ells encaputxats, van assaltar fa uns dies l'alberg Cal Ganxo de Castelldefels, agredint els menors que viuen en aquest local. Aquest mateix dia, a la Zona Franca de Barcelona, diversos menors magribins tutelats van resultar ferits, després d'una agressió d'un grup de joves del barri. I a Can Xatrac, la casa de colònies de Canet de Mar, on també hi ha allotjats immigrants joves, va entrar un home armat amb un matxet, encara que es va poder evitar que agredís algun dels menors. Dies abans, grups de veïns havien protestat davant de l'Ajuntament contra la presència d'aquests menors a la localitat, insultant els cuidadors i educadors del centre.

Aquests problemes són el resultat de la incapacitat de les autoritats catalanes per atendre adequadament els menors immigrants que arriben sols a Catalunya, la majoria dels quals són magribins. Es tracta de les mateixes autoritats que habitualment encapçalen les manifestacions de ciutadans que exigeixen a l'Estat que enviï immigrants a Catalunya perquè "Volem acollir!".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 El Sifoner, Castelló, 14/03/2019 - 17:47

Que cojan a cada uno que lleve el letrerito de "Volem acollir" y le asignen un inmigrante y si es un mena, mejor.

#3 Carles, Barcelona, 14/03/2019 - 11:35

Les ONG fan el negoci, 4000 Euros per moro y despres al 18 anys al carrer. On per viure, roben, ensumen cola... . M'agradaria saber qui hi ha darrera d'aquestes ONG, algu esta fotent el "caldo gordo". Hi la gent burra "volem acollir"

#2 Chris, Lérida, 14/03/2019 - 09:16

Que els enviin a les zones més adinerades de Catalunya i els aguantin ells, ja què bona part del soroll sobre l'acolliment d'immigrants prové d'aquestos indrets. És el bonisme dels hipòcrites amb veu i vot; els mateixos què fan donacions a les ONG exclusívament per les deduccions fiscals.

#1 Catanyol, Girona, 14/03/2019 - 00:48

Se que suena frívolo , pero...¿ A quien le interesa que por cada "Mena"el centro recibe 3000 €/mes de subvencion ?...la gestion, pues, estará pésimamente realizada...por que con 3000 al mes se pueden hacer muchas cosas...y creo que bien hechas como para dejarlos que vaguen por las calles y delinquir .