Publicitat
Confidencial · 17 de Maig de 2019. 00:25h.

Volen 'carregar-se’ Marchena

Nova ofensiva contra el magistrat

Volen 'carregar-se’ Marchena

El magistrat Manuel Marchena presideix la sala del Suprem que jutja els independentistes

La fermesa del magistrat Manuel Marchena, president del tribunal del Suprem que jutja els independentistes processats pels fets de la tardor del 2017, està provocant una gran preocupació entre l'independentisme català, la maquinària del qual ha iniciat, segons fonts judicials, una nova ofensiva contra aquest jutge. Al començament d'abril ja hi va haver una altra campanya amb l'objectiu de desprestigiar Marchena, després que, quan es va iniciar la fase de la prova testifical, es va mostrar molt contundent per impedir qualsevol intent de politització de les declaracions dels testimonis. En aquesta campanya de desprestigi va col·laborar fins i tot la comissió de drets de la persona del Col·legi d'Advocats de Barcelona.

Ara, s'està buscant desestabilitzar Marchena mitjançant actuacions clarament provocadores d'alguns testimonis presentats per part dels lletrats de la defensa. Amb aquesta estratègia, aquests defensors intenten que el president del tribunal cometi errors greus que proporcionin arguments de pes per presentar un recurs davant del Tribunal Europeu de Drets Humans d'Estrasburg. A hores d’ara, els advocats defensors no tenen elements importants que puguin justificar aquest recurs.

Malgrat tot, Marchena segueix mantenint una gestió impecable de les sessions del judici, tot i que part dels advocats defensors, mitjançant alguns dels seus testimonis, estan forçant la situació. Davant d'aquest escenari, el magistrat ha reforçat el seu to de fermesa, però segueix sense perdre el seu tarannà d'imparcialitat total, sense donar arguments als promotors d'aquests intents. Aquesta vegada ha acudit en ajuda d'aquesta campanya el Consell de l'Advocacia Catalana, que ha criticat el tribunal per -al seu parer- "qüestionar" i "intentar desqualificar" l'actuació de la defensa de Jordi Cuixart. La realitat és que l'independentisme s'ha adonat que, si no hi ha cap canvi important de la situació, no hi haurà arguments per recórrer a Estrasburg.

Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#17 Tabarnés puro, Barcino, 17/05/2019 - 21:00

Me parece que el juez Marchena, él solito, va a poner a toda esta panda de sediciosos cutre-salchicheros mirando a Cuenca ... Jajajajaja!!!

#16 Ariel Castro Gonzalez, Maçanet de la selva, 17/05/2019 - 20:57

Que poce vergüenza teneis defendiendo a este impresentable al servicio de la ultraderecha antidemocratica

#16.1 Chris, Lleida, 18/05/2019 - 10:37

usando el comodín de la ultraderecha tan poco razonadamente es lo que te desacredita. Mas vergüenza me hacen pasar otros y fíjate, aquí ando aprobando la labor y oficio de un juez.

#15 Didac B., Barcelona, 17/05/2019 - 20:56

Marchena està demostrant una professionalitat excelent, vestida de generositat i imparcialitat dignes d'elogi. Els que excerceixen la defensa estan rebent unes lliçons fantastiques que haurien d'aprofitar per millorar la seva penosa instrucció. Aquest haguessin recolzat la llei del pallaso de WCLoo que posar els jutges ell amb la llei del 6/9/17

#14 Flanagan, Tabarnia,el mandat del poble, 17/05/2019 - 18:50

Lo de pedir reiteradamente televisar el juicio no sé si ha sido un buen plan,se os caen los mantras.

#13 Chris, Lérida, 17/05/2019 - 18:23

de nuevo la neo cosa nostra indepe marcando y coaccionando con planes viles y mezquinos para desprestigiar al prójimo que les devuelve a la realidad de frente,pura mafia.He aquí los ideales convertidos a fanatismo cruel,llegados a trascender los valores y la dignidad humanos.Luego si les preguntan,se rigen por su Omertá del no me acuerdo