Publicitat

Puigdemont, Torra i els radicals

Volen frenar Mas

Muntatge gràfic sobre Artur Mas, Quim Torra i Carles Puigdemont

Els nuclis més radicals de Junts per Catalunya (JxC), la marca electoral del PDECat, volen evitar que Artur Mas pugui tenir algun tipus de protagonisme sobre la reorganització de l'àmbit polític i social exconvergent. Mas està maniobrant des del PDECat per tenir al futur opcions d'estar a una posició que li permeti exercir una influència important sobre aquesta reorganització. És a dir, vol tornar a la primera línia de la política catalana.

Fonts del PDECat diuen sobre aquest afer que el radicalisme està sent impulsat contra Mas per Torra i per Puigdemont, encara que aquest últim intenta mantenir obert un canal de diàleg amb Mas, ja que considera que d'aquesta manera serà més fàcil controlar l'expresident que, de la seva banda, és perfectament conscient de la posició que Torra i Puigdemont mantenen sobre les seves pretensions.

Aquests sectors radicals, segons les mateixes fonts, creuen que Mas té el projecte d'eliminar defiitivamente el projecte independentista, per tornar a la fase autonomista de la Generalitat, mitjançant una versió de l'antiga estratègia pujolista de peix al cove. A més, veuen amb inquietud les coincidències de Mas amb Esquerra, i alguns dirigents radicals de JxC al·ludeixen a aquestes coincidència mitjançant la paraula pinça.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Gerard de sarria, SARRIA, 25/07/2019 - 17:09

Independentistes radicals.. Hi tant com ho són els portuguesos. Quin problema teniu amb els que abracen la llibertat del seus país? Ho és que esteu a favor dels Xinos envers el Tibet?

#4 Pepet, Sabadell, 24/07/2019 - 22:02

Com més siguem més riurem!

#3 Chris, Lleida, 24/07/2019 - 10:37

Juego de Tronos

#2 El Sifoner, Castelló, 24/07/2019 - 09:48

La única manera de frenar al sr, Mas, es convocar ya elecciones. ¿Se atreverán?

#1 Marcel-li, Barcelona, 24/07/2019 - 09:45

Amb el curriculum que te el tal Mas es pot garantir que si torna entrar en escena culminarà la seva feina amb la liquidació total del partit, coalició i fins i tot dels inutils que ara estan al capdavant, el pastisser-boig i el seu vicari sectari Torrat. La xuleria del noi del carrer Tuset no te limits i l'esperit per ensorrar sempre el te actiu