Confidencial · 5 de Febrer de 2018. 00:00h.

Vots per al PP a Espanya

El fracàs del procés beneficia Rajoy

Vots per al PP a Espanya

Imatge de Mariano Rajoy durant un acte del PP

Tot i els pèssims resultats electorals del PP a Catalunya el 21-D, la realitat és que a la resta de l'Estat l'actuació del líder del partit i president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, contra el procés sobiranista català sumarà molts vots per als populars els propers processos electorals. I a més, reforça la posició de Rajoy al capdavant del partit.

De fet, aquest afer ja està produint importants beneficis polítics per a Rajoy i el PP, ja que l'important ressò mediàtic del conflicte català està deixant a un segon pla una qüestió que, si no fos així, hauria perjudicat de manera molt notable els populars: les revelacions davant dels jutges de diversos aspectes de la trama Gürtel.

En qualsevol cas, la contundent actuació del Govern de l'Estat, i l'ofensiva judicial contra les actuacions de l'independentisme, són qüestions valorades molt positivament fora de Catalunya, on la tensió generada pel procés sobiranista ha provocat una important revifada del nacionalisme espanyol.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#1 Júlia, Barcelona, 05/02/2018 - 11:19

Pues no estoy para nada de acuerdo: La trama Gürtel...ya está casi "amortizada" electoralmente,..en cambio la aplicación superlight del 155,..beneficia a C's..como ha demostrado el 21D. La defensa nacional la asume mucho mejor C's que el PP

#1.1 Uno que os lee, Al sur de Waterloo, 05/02/2018 - 15:40

Totalmente de acuerdo con Ud. Fuera de Cataluña se ve al PP como un partido que no ha combatido con fuerza ni su propia corrupción, ni la traición de los de churro solapero (aplicando el llamado 0,155). El prusés, además, se ha cargado por ahora a CiU, PP y Podemos. Pero Cs se las promete felices en las próximas generales, y eso está por ver.