Publicitat
Confidencial · 15 d'Abril de 2019. 00:25h.

Waterloo, el Palmar de Troya

Ara parlen d'un segrest

Waterloo, el Palmar de Troya

Imatge de l'habitatge llogat per Puigdemont a Waterloo (foto ‘L’Echo’- Kristof Vadino)

Els moviments de Puigdemont i del grup de dirigents independentistes del seu entorn, que actuen políticament des de la ciutat belga de Waterloo, està entrant a una dinàmica que és cada vegada més qüestionada per amplis sectors de l'independentisme català, que consideren que l'expresident de la Generalitat i el nucli dels seus incondicionals, estan vivint una ficció molt desconnectada de la situació real a Catalunya.

Aquesta situació està ja adquirint tons propers a l'esperpent, atès que ara Puigdemont, davant de la sorpresa d'alguns col·lectius independentistes que li donen suport, ha demanat l'empara del Parlament perquè considera que pot ser víctima d'un segrest. De fet, no es tracta d'una simple declaració de l'expresident, sinó d'un document que ha enviat a la cambra catalana, on ha quedat registrat.

Segons el text del document registrat al Parlament, Puigdemont assegura que l'afer "va transcendir, pels mitjans de comunicació", i apunta directament "un empresari", del qual proporciona el nom, que "ofereix la quantitat de 100.000 euros com a recompensa per segrestar-me”. També demana que la Mesa de la cambra iniciï accions legals per denunciar i perseguir la "manifesta intenció criminal d'aquest individu".

Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 l'avi Florenci, Barcelona, 15/04/2019 - 16:56

Carles, no tinguis por si et segresten i et porten a un maleter de Belgica a Espanya. Ja tens experience a viatjar en maleters de cotxes d'Espanya a Belgica.

#7 somiatruites, Barcelona, 15/04/2019 - 12:58

Era de preveer..Tantos y tantos mejillones consumidos compulsivamente,.. no anticipaban nada bueno! : Puigdemont(Puig-dement) está como una regadera!..jajajajajajjajaja

#6 K3nny, Bcn, 15/04/2019 - 12:11

100.000 EUR ? Cocomocho, no vals ni un cèntim.

#5 teruel existe, BCN, 15/04/2019 - 12:01

Si jo poguès i volguès contactar amb el Sr Puigdemont li recomanaria que estiguès molt alerta perque en la seva taula d'escollits és molt probable que hi hagi un Judas (o mès d'un) esperant el moment oportú per a trair-lo. És l'inconvenient se ser un messias de la Srta Pepis que ja està molestant a massa gent i interessos.

#4 Tabarnés puro, Barcino, 15/04/2019 - 10:43

Puigdement!
JAJAJAJAJA!!!!