Publicitat
Confidencial · 21 d'Octubre de 2019. 00:40h.

Waterloo marca la línia

La idea del referèndum és de Puigdemont

Waterloo marca la línia

Imatge d'arxiu de l'expresident Puigdemont

La recent proposta plantejada al Parlament pel president Torra d'exercir el dret d'autodeterminació durant aquesta legislatura, és a dir, intentar la realització d'un referèndum sobre la independència de Catalunya, com va passar l'1 d'octubre del 2017, ha provocat una notable sorpresa al conjunt del món polític català.

Fonts de Junts per Catalunya (JxC) asseguren que Torra, que havia mantingut en secret la seva intenció de presentar aquesta iniciativa, fins al punt que ni tan sols ho havia comunicat al seu grup parlamentari, JxC, no ha actuat totalment per lliure, ja que va rebre instruccions sobre l'afer de l'expresident Puigdemont.

En qualsevol cas, vingui d'on vingui la proposta de Torra, la realitat és que el president de la Generalitat es va quedar sol al Parlament. En aquest sentit, els comuns d'Ada Colau -que al Govern li calen per al seu intent d'aprovar el projecte de pressupostos de la Generalitat- es van desmarcar de l'afer, igual que Esquerra i fins i tot la CUP.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Chonvayne, Barcelona, 21/10/2019 - 13:02

¿Esta CHARLOTADA va a durar por los siglos de los siglos? Ya es que dan hasta risa...

#2 Santi, Barcelona, 21/10/2019 - 09:25

Indubtablement tota aquesta embestida última basada en el terrorisme ha estat cuinada desde el cau d'aquesta rata covarda a WCLoo. Es el resentiment d'un personatge que ha fet un mal tremendo al pais i que fugit de la Justicia despres d'enganyar als seus i al qui el voten, ja no te més argument que "quan pitjor millor" i cremar Bcn li va be

#1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 21/10/2019 - 00:11

La única posibilidad de este sujeto de seguir vivo es seguir alentando el terrorismo. En eso está. Y no pasa nada porque sabe que lo ampara el país más paraíso del terrorismo de Europa que, todos lo sabemos, en su suporemacismo que comparte con él bnacionalseparatismo catalán, no se lo entregará nunca a España.