Publicitat
Confidencial · 8 de Gener de 2020. 00:28h.

Waterloo 'passa' de Torra

Puigdemont té controlat el president

Waterloo 'passa' de Torra

Imatge d'arxiu del president Torra amb l'expresident Puigdemont

Apareixen junts a les fotos i es reuneixen periòdicament a Waterloo. Tanmateix, Puigdemont i Torra no han aconseguit refer les seves relacions des que, fa mesos, l'actual titular de la presidència de la Generalitat va començar a donar senyals en el sentit que li molestava el seu paper de president provisional. Torra ja no volia limitar-se a ser un simple delegat de Puigdemont a Catalunya, sotmès totalment a les instruccions de l'expresident.

De fet, segons fonts independentistes, Ambdós s'han allunyat encara més, i Torra va haver de fer marxa enrere després que, fa alguns mesos, va insinuar que podria ser candidat a la presidència de la Generalitat a les properes eleccions catalanes. Aquesta eventualitat va provocar la ira de Puigdemont, i Torra no ha tornat a referir-se a aquesta possibilitat.

Actualment, el control de Puigdemont sobre Torra és total, la qual cosa ha augmentat la incomoditat del president, que no pot actuar pel seu compte perquè està en mans de dirigents i apparatchiks que obeeixen només les ordres que arriben de Waterloo. En qualsevol cas, Junts per Catalunya (JxC) no té un candidat clar, la qual cosa obre algunes incògnites, i cal tenir en compte que l'escó europarlamentari d'Puigdemont és incompatible amb un altre a Catalunya o Espanya.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat