Publicitat
Confidencial · 31 de Març de 2020. 00:25h.

Waterloo perd pelegrins

Està baixant la influència de Puigdemont?

Waterloo perd pelegrins

Imatge de l'habitatge de l'expresident Puigdemont a Waterloo

Els antics pelegrinatges individuals o col·lectius d'independentistes catalans a la casa de Puigdemont a Waterloo, freqüents fins fa algun temps, estan desapareixent. Ja no és habitual veure les caravanes de creients en la religió independentista peregrinar fins a la Meca de l'independentisme per rebre doctrina de l'expresident. Des de l'acte de Perpinyà, Waterloo s'ha quedat sense pelegrins.

Els temps canvien, i alguns dirigents independentistes diuen que Puigdemont ja no és el que era, i que molt probablement hagi perdut pes i influència sobre el moviment, un pes que està guanyant la constatació per l'independentisme que la història de la república catalana independent és només això, una història que no té cap viabilitat real.

De fet, aquesta pèrdua de capacitat d'atracció per al pelegrinatge independentista que tenia Waterloo, va començar a descendir abans de l'esclat a Catalunya de la greu crisi  del coronavirus. I ara és evident que aquesta crisi està accentuant el desinterès dels eventuals pelegrins per fer la ruta cap a Bèlgica. El resultat, en qualsevol cas, és un cert aïllament de Puigdemont a la ciutat belga.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#1 Pan con tomate y jamón Ibérico, Catalaunia quo vadis?, 31/03/2020 - 01:18

"Waterloo perd pelegrins"

Ya le gustaría al Pastelero que le salieran las llagas del nazareno... lanzada en el costado incluida... ¡oiga...! ¡un martir!. Por supuesto la culpa sería de "l'estat opressor" campaña de TV3... y los creyentes volverian... en este caso para adorar al becerro amarillo... y dejar unas limosnas...

#1.1 La Mare Superiora, Bermuda, 31/03/2020 - 17:52

No perdeu la fe! Un dia entrarà a Sant Jaume a lloms del Junqueras,vull dir d´un ase,i tots direm Hossana! Hossana al cel i a la terra!