Publicitat
Confidencial · 6 de Febrer de 2019. 00:25h.

Waterloo perd pistonada

L'entorn de Puigdemont es debilita

Waterloo perd pistonada

Imatge de l'habitatge llogat per Puigdemont a Waterloo (foto ‘L’Echo’- Kristof Vadino)

Diversos dels components del grup de dirigents independentistes més propers a Puigdemont estan perdent pes a les esructuras polítiques de l'independentisme, la qual cosa està provocant que l'expresident estigui començant a constatar que la seva posició al marc de la política catalana és menys influent i ha perdut solidesa últimament.

Fonts de Junts per Catalunya recorden que Elsa Artadi, una figura clau de l'entorn de Puigdemont, s'ha distanciat de l'expresident i està intentant abandonar el Govern per figurar com a número dos a la candidatura municipal del PDECat-la Crida per Barcelona, que encapçalarà probablement Joaquim Forn. I Eduard Pujol, un altre dels pesos pesants de Waterloo, ha rebut aquests dies una contundent i pública desautorizacióndel PDECat, que li ha dit clarament que no ha de parlar en nom del partit.

De la seva banda, Míriam Nogueras ha fracassat quan ha intentat controlar el PDECat, mentre que Josep Costa tampoc ha aconseguit que Roger Torrent, el president del Parlament, canviï la seva posició, molt crítica, cap a Puigdemont. A més, segons les mateixes fonts, diversos miembos d'aquest grup comencen a qüestionar, encara que no de manera pública, l'estratègia de Pu¡gdemont.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat