Publicitat

Per l'impacte dels disturbis als jutges

Waterloo s'espanta

Imatge d'arxiu de l'expresident Puigdemont

Puigdemont i el seu entorn judicial i polític estan aparentant una tranquil·litat total i absoluta, després que el magistrat Pablo Llarena hagi enviat a la justícia belga una nova euroordre per aconseguir l'extradició de l'expresident català. Tanmateix, fonts independentistes asseguren que aquesta tranquil·litat és fictícia, i que el grup de Waterloo està molt preocupat.

El principal motiu d'aquesta preocupació és la coincidència entre la tramitació i deliberació per la justícia belga d'aquesta euroordre i els greus disturbis promoguts a Catalunya durant aquests dies per l'independentisme. A més, aquests fets s'han produït després d'una operació de l'Audiència Nacional contra un grup d'independentistes dels comitès de defensa de la república (CDR), acusats de tenir material que podria utilitzar-se per fabricar explosius. L'Audiència relaciona els integrants d'aquest grup amb eventuals activitats terroristes.

Aquest episodi, al costat de les imatges dels greus desordres a diversos punts de Catalunya, podrien tenir sobre l'justícia belga un impacte molt negatiu per als interessos de Puigdemont. D'altra banda, la nova euroordre ja no reflecteix només les opinions d'un jutge instructor, sinó que fa referència a una sentència del Tribunal Suprem. Aquest escenari inquieta profundament a Waterloo, encara que s'intenti donar una imatge de normalitat.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#6 Pere, Girona, Spain, 23/10/2019 - 20:47

Ja es va veure que Bélgica es un país podrit quan va esclatar el cas "Dutroux".

#5 botifler1914, Waterpus, 23/10/2019 - 14:52

Vuelve a casa vuelve,
por Navidad.

#3 AnnaMollet, Mollet, 23/10/2019 - 13:45

Un país donde se protege a terroristas, es un buen país para Puigdemont.

En vista que a los golpistas como Junqueras, saldrán en unos meses de la cárcel, prefiero que Puigdemont se quede en Bélgica para siempre y no vuelva jamás a Catalunya, es una condena mayor y no tendremos que verle la cara tan desagradable que tiene.

#2 Carme, Barcelona, 23/10/2019 - 10:03

El pastisser-boig ja està preparant la nova fugida cap a Tailandia, ho tenen tot a punt per després de la presentació que haurà de fer en el tribunal belga. Només es pot evitar si el detenen despres de la declaració. Ell junt amb els altres de la banda van dissenyar els actes de la crema de Bcn desde Suissa i això no te ni perdó ni oblit.

#1 Júlia, Barcelona, 23/10/2019 - 02:13

No van a entregar al "club de Waterloo" porque Bélgica se ha convertido en una especie de santuario-refugio de individuos de pésima catadura moral y/o delincuentes prófugos. Ya se vió lo que costaba que entregarana a los eta_rras.