Publicitat
Confidencial · 29 d'Abril de 2020. 00:03h.

Waterloo sosté Torra

Perquè aguanti fins a les eleccions

Waterloo sosté Torra

Torra i Puigdemont a la residència de l'expresident a Waterloo

El grup de Waterloo, liderat per Puigdemont, considera que Torra està cedint massa davant de Pedro Sánchez i el Govern del PSOE. Malgrat tot, l'expresident està convençut que cal retardar les properes eleccions catalanes, atès que Junts per Catalunya (JxC) té ara per ara unes expectatives electorals negatives. Per tant, Torra hauria de mantenir-se al càrrec fins a que es posin les urnes.

Fonts independentistes confirmen que, per tant, ni Puigdemont ni el seu entorn volen afeblir ara la posició de l'actual president de la Generalitat. Una desestabilització de Torra provocaria molt probablement la convocatòria electoral, la qual cosa no interessa Puigdemont a hores d’ara, atès que vol guanyar temps per aconseguir una recuperació de JxC a les enquestes.

Aquesta estratègia podria quedar invalidada si el Tribunal Suprem reinicia les seves activitats, frenades per l'epidèmia del coronavirus, i rebutja, com s'espera, el recurs contra la inhabilitació judicial de Torra per ocupar càrrecs públics per un delicte de desobediència. La condemna es va produir pel que fa a la col·locació a la façana del Palau de la Generalitat d'una pancarta sobre els dirigents independentistes empresonats. Si el Suprem ratifica la condemna, sí que s'haurien de convocar les eleccions.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Jaume, Odena, 29/04/2020 - 19:54

El personatge Torrat va ser posat a dit pel procesado-rebelde per complir la seva venjança de tenir un titella mentre ell vivint amb l'esquena dreta en un palauet a mil kms d'aqui li va dictant les seves malefiques ordres basades en "quan pitjor,millor" pero ell amagat i ben lluny.Ara el sosté, perque no en trobarà cap altre tant sumís com torra

#1 VRaptor, Alicante, 29/04/2020 - 01:01

Tengo oído que la judicatura, a mediados de mayo, retoma sus funciones. A ver si empluman al facineroso de Torra.