Publicitat

Bascos i gallecs no volen 'contaminar-se'

Waterloo, 'tòxic'

Carles Puigdemont i Quim Torra en una imatge d'arxiu

La convocatòria d'eleccions avançades a Euskadi i Galícia reflecteixen la solitud de la Generalitat de Catalunya pel que fa al conjunt de les comunitats autònomes de l'Estat amb més similituds de tipus nacionalista. Aquesta solitud, segons fonts de l'independentisme moderat català, és el resultat de la pèssima gestió del procés independentista realitzada pels seus impulsors.

En aquest sentit, les eleccions basques i gallegues, segons han dit els mateixos representants dels seus governs, s'han avançat per evitar una eventual coincidència amb les properes eleccions catalanes, ja que no volen veure's afectats per les possibles turbulències polítiques que pugui provocar la convocatòria a Catalunya.

És a dir, Euskadi i Galícia avancen les seves eleccions per a no resultar contaminats per les eleccionoes catalanes. És evident que consideren que el Govern de la Generalitat i els qui ho controlen, concretament l'expresident Puigdemont i el grup de Waterloo, són políticament tòxics per a d’altres comunitats de l'Estat espanyol.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat