Publicitat
Confidencial · 6 de Maig de 2019. 00:15h.

Waterloo troba el seu enemic

Estan obsessionats amb Roger Torrent

Waterloo troba el seu enemic

Puigdemont i Torrent durant una reunió entre ambdós

L'expresident Puigdemont i el grup de Waterloo, inclòs el president Torra, consideren a hores d'ara Roger Torrent, president del Parlament i destacat dirigent d'Esquerra, el seu enemic públic número u, i li atribueixen gran part dels problemes, derrotes i divisions actuals del moviment independentista català.

En aquest sentit, Torrent ha aconseguit aquest lloc, bàsicament, per la seva negativa a forçar la investidura telemàtica de Puigdemont com a president de la Generalitat, i a acceptar el vot dels diputats dirigents de Junts per Catalunya (JxC) processats o fugits, després de la seva suspensió pel magistrat Pablo Llarena, la qual cosa ha propiciat que l'independentisme hagi perdut la majoria absoluta a la cambra catalana.

Fonts independentistes expliquen que el grup de Waterloo considera que el dany que Torrent ha fet al projecte independentista és molt greu. I la seva obsessió contra el president del Parlament augmenta amb les expectatives positives que té actualment d’esdevenir en el futur un dels dirigents que optaran a la successió d'Oriol Junqueras al capdavant d'Esquerra.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat