Publicitat
Confidencial · 2 de Gener de 2018. 00:00h.

Xuclà, el 'pont' amb Madrid

El PP creu que és un moderat

Xuclà, el 'pont' amb Madrid

El diputat del PDECat al Congrés, Jordi Xuclà, durant una intervenció a la cambra

L'aplicació per l'administració espanyola a la Generalitat de l'artículo155 de la Constitució va trencar tots els llaços que existien entre membres del Govern de Mariano Rajoy i alguns alts càrrecs de la Generalitat. Actualment, però, s'ha pogut reconstruir un pont entre ambdues administracions.

Es tracta, segons fonts convergents, del diputat del PDECat al Congrés Jordi Xuclà, que ja havia estat el principal protagonista, per la part catalana, d'alguns acords amb la majoria parlamentària del PP a la cambra espanyola. Ara, Xuclà, considerat com a un moderat pels populars, ha recuperat la seva condició de pont amb Madrid.

No hi existeix, però, cap relació de l’administració espanyola amb dirigents d'Esquerra, ja que el contacte que durant molt de temps van mantenir Oriol Junqueras i Soraya Sáenz de Santamaría va quedar totalment trencat des dels moments de més tensió del procés, quan el Govern de Madrid es va convèncer que el líder d'Esquerra no podia mantenir la seva condició d'interlocutor amb l'administració espanyola.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Escamarlà, Al-Assad, 02/01/2018 - 20:52

Xuclà: L’amic del President de Síria, El Assad.... Anem bé !