Publicitat

L'explosió de Tarragona, un símptoma

Zero en gestió

Imatge de la fàbrica del complex petroquímic de Tarragona on es va produir l'explosió (foto: Bombers)

Una crítica habitual al Govern de la Generalitat que presideix Quim Torra és que només s'ocupa del projecte independentista -totalment fracassat, d'altra banda- i no gestiona els serveis públics de Catalunya. I la recent explosió a unes instal·lacions del complex petroquímic de Tarragona, que ha provocat tres morts i vuit ferits, ha estat la tràgica confirmació, per la via d'uns fets lamentables, que aquestes crítiques estan totalment justificades.

Fonts de diversos sectors socials i institucionals de Catalunya han coincidit aquests dies a destacar l'espectacle d'incompetència, improvisació, desconcert i incapacitat de gestió que han proporcionat els responsables de l'administració de la Generalitat davant d’aquest greu succés. Aquestes fonts ressalten les considerables incoherències i confusions que van provocar una impossibilitat gairebé total de fer front al problema.

Afegeixen que l'absoluta incapacitat dels serveis de la Generalitat per prendre les mesures indispensables en aquestes situacions reflecteix que l'administració catalana no està a hores d’ara en condicions d'assumir la responsabilitat davant d’aquest tipus de successos. I aquesta constatació, diuen, contrasta amb la rapidesa i diligència que aquestes mateixes autoritats demostren quan es tracta de fer propaganda política sobre l'independentisme, utilitzant per a això els recursos públics.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 no soy nadie, barcelona, 21/01/2020 - 08:57

155 ya, otra muestra más de la incompetencia de la raza superior, añadale el recuerdo de los atentados de julio de hace dos años, si eso no fue incompetencia, pero si, cinismo, oportunismo y chuleria, no se que sera